Holcim sa svojim kupcima donira 600.000 evra

Bez autora
Mar 29 2012

Kompanija Holcim zajedno sa svojim kupcima donirala je 600.000 evra za realizaciju programa socijalne zaštite dece bez roditelja, obrazovanje talentovanih učenika, kao i za projekte zaštite životne sredine. Ova značajna donacija biće usmerena u saradnju na projektima nevladine organizacije “Naša Srbija”. Do ove saradnje dovela je inicijativa kupaca Holcim Srbije da se od svake kupljene tone cementa izdvoji jedan evro za humanitarne svrhe. Tim povodom, generalni direktor Holcim Srbije Gustavo Navaro i direktorka "Naše Srbije", Mina Milićević potpisali su Protokol o saradnji. U saradnji sa NVO “Naša Srbija”, Holcim će zajedno sa svojim kupcima, donacijom od 600.000 evra pomoći deci bez roditelja, socijalno ugroženima, talentovanim učenicima. Kompanija Holcim i njeni kupci su svoju društvenu odgovornost pokazali ovako snažnom podrškom projektima “Naše Srbije” i usmerili su sredstva na poboljšavanje uslova života i obrazovanja dece.

Holcim sa svojim kupcima donira 600.000 evraKompanija Holcim zajedno sa svojim kupcima donirala je 600.000 evra za realizaciju programa socijalne zaštite dece bez roditelja, obrazovanje talentovanih učenika, kao i za projekte zaštite životne sredine.

Ova značajna donacija biće usmerena u saradnju na projektima nevladine organizacije “Naša Srbija”.

Do ove saradnje dovela je inicijativa kupaca Holcim Srbije da se od svake kupljene tone cementa izdvoji jedan evro za humanitarne svrhe. Tim povodom, generalni direktor Holcim Srbije Gustavo Navaro i direktorka "Naše Srbije", Mina Milićević potpisali su Protokol o saradnji.

U saradnji sa NVO “Naša Srbija”, Holcim će zajedno sa svojim kupcima, donacijom od 600.000 evra pomoći deci bez roditelja, socijalno ugroženima, talentovanim učenicima.

Kompanija Holcim i njeni kupci su svoju društvenu odgovornost pokazali ovako snažnom podrškom projektima “Naše Srbije” i usmerili su sredstva na poboljšavanje uslova života i obrazovanja dece.

NVO “Naša Srbija” već dvanaest godina uspešno sprovodi humanitarne projekte, a osnovana je radi pružanja pomoći i zaštite deci. Brinući o deci i mladima, “Naša Srbija” uz programe materijalne i psihosocijalne podrške uvodi i novi kulturno-obrazovni žig “Srpski kod”, koji će našoj i stranoj javnosti pružiti nove poduhvate u obrazovanju, nauci, klasičnoj i pop-kulturi.

Saradnja Holcima i “Naše Srbije” obuhvatiće humanitarne akcije iz oblasti socijalne zaštite, kulture, zaštite životne sredine, sporta, pomoć talentovanoj deci, studentima kao i niz projekata među kojima su i “Srpski kod” - istraživanje trajnih osobina srpskog naroda i njegovih posebnosti, podrška programu “Pošaljite čestitku prijateljstva” u okviru nastavka projekta “Parkovi prijateljstva”, i mnoge druge.

Strateško partnerstvo ove nevladine organizacije i Holcima pomoćiće da se oplemene životi miliona dece i njihovih bližnjih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik